Много богат избор на поздравителни картички за Коледа. Удобен преглед.

Льксозна поздравителна картичкаИмате само 15, максимум 20 дена да организирате Вашата кампания с поздравителни картички по повод Коледа!

Чувствате ли как няма да ви стигне времето да организирате изработката на собствени поздравителни картички с логото на фирмата Ви и продажбено послание?

Или може би ще предпочетете по-скъпия, но по-мързелив и безгрижен начин да закупите от готови комплекти поздравителни пощенски картички с пощенски плик, паус и опаковани старателно в целуфан. В този случай за Вас ще остане само да надпишете картичките, да ги вложите в плика и да ни ги предадете, за да ги доставим до Вашите клиенти.

Вие, също, можете да купите тези картички от нас. Партньори сме с доставчици на водещите популярни пощенски картички. Сред тях и дарителските картички на "SOS Детски селища", както и на "Българския червен кръст". Не забравайте да напомните на Вашите клиенти, че фирмата Ви е социално ангажирана.

Нашето предложение: Безплатно комплектуване на всяка купена от нас поздравителна картичка. Ние безплатно ще вложим картичките в пликовете им и ще ги запечатаме - готови за изпращане. Допълнително, можете да поискате да надпишем от Ваше име посланията в картичките към Вашите клиенти. (срещу скромно заплащане - попитайте за цена, става въпрос за стотинки).

Както знаете нашата услуга за картички е пълен затворен цикъл - от избора, изработката, през надписването и адресирането до доставката до крайния клиент - всичко това може да бъде извършено от нас. Ако го пожелаете. ...Както и каквато и да е част от този процес. Това е нашата работа - да ви помогнем да стигнете директно до Вашите клиенти.

С изпращането на пощенски картички Вие се класирате да получите най-ниските цени за доставка от 30 стотинки нагоре за Дайрект мейл. За тази изключително ниска цена вие ще можете да грабнете вниманието на всеки Ваш клиент за емоционално изпълнени 2-3 минути, през които той или тя ще разбере, че сте си направили труда да го уважите. Не пропускайте да направите това.

Картичките са с несравнима емоционална стойност в сравнение от другите начини да поздравите клиентите си. Email-честитките "олекнаха" толкова много, че на всеки, който ги получи (ако успее) е ясно, че това е отбиване на номера (нека сме честни).  SMS-ът е просто един регистрационен механизъм. Не можете и да немете кол-център да честити на стотиците ви клиенти - би било комично. Но картичката остава, напомня за себеси и носи моралната стойност на непреходността и традицията.

Ето тук можете да разгледате три от каталозите по един изключигелен интуитивно удобен начин. Вие можете да отворите каталозите на цял екран, с един клик да увеличите размера и разгледате коя да е картичка в детайли. То е по-слабо от това да разглеждате картичките в собствените си ръце, но е следващият най-добър начин. Ако Ви се случва за пръв път за разглеждате дигитален каталог, то пожелавам ви приятно преживяване:

 

"Български Червен Кръст".

С всяка закупена благотворителна картичка от каталога на БЧК и издателство „Уникарт” дарявате любов и доброта. Цените са от 1 лв до 3,90 лв.:

"SOS Детски селища".

 

Приходите от продажбата на коледните картички се използват целево за покриване на разходи по отглеждането и възпитанието на децата от SOS Детски селища България. С тях показвате своята съпричастност с тази кауза. Всички видове картички се предлагат в комплект с плик. Минимално количество за поръчване 50 броя. Цена 1,70 лв. на брой. За големи количества, попитайте ни.

Календария "Салют тема".

Професионално изработени картички с цени от 0,70 лв до 1 лв.  Допълнителни луксозни пощенски пликове от 0,55 лв до 1,15 лв за  количества над 100 бр.

Избрани картички "Изкуството утре".

Селекция от картички с цени от 1 лв и 1,20 лв. Всичките са двойни, сгъваеми и са придружени с пощенски плик. Опаковани са стилно в целуфан.

P.S.: Бързайте! Имайте предвид, че с напредването на месец  декември количествата стават все по-ограничени и разнообразието от  картички намалява. Намалява и разполагаемото време за техническо  обслужване. Направете обаждане на 02 873 61 73 или пишете ТУК.