ЗАПИТВАНЕ ЗА КОНКРЕТИЗИРАНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА КАРТИЧКИ

Картичка - рекламнаПопълнете формата по-долу, за да получите персонална оферта за кампанията Ви с адресирани и персонализирани картички. Сега до края на декември ползвате специалните промоционални цени с 15% отстъпка от стандартните цени за доставка.

 

 

 

 

Това работи →

 

 

Моля изберете тези от услугите, които искате да получите от нас.

Изберете едно от стандартните количества. Ако искате да печатате по-голямо количество от посочените, моля запишете го отделно по-долу.
(Трябва да знаете, че това са стандартни количества и ако вие искате да печатате различно количество от тези числа, то имайте предвид, че цената ще е много близка или същата като цената за следващото по-ниско ниво количество за производство. Т.е. почти винаги е по-евтино да ви останат картички като печетата по нашите квоти)

Моля напишете какво количество картички Ви интересува, ако то не е включено в стандартните ни опции.

Всички картички включват и пощенски плик заедно с тях. Ако поръчате печатен каталог ще Ви бъде изпратен още следващия ден на посочения от вас адрес.

Градовете с покритие на кампанията за коледни картички са: София, Перник, Дупница, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Хаскво, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Добрич, Шумен, Русе, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Видин, Монтана, Враца

Ако искате нещо различно от посочените опции, моля напишете го тук.

Името на фирмата, която подготвя своята кампания с картички и нейните данни по-надолу

Пример: Мария Петрова

Предпочитан от Вас телефонен номер за контакт.

email-ът, на който искате да получите официалната оферта

Съгласно законите за електронната търговия и личните данни, Вие имате правото да откажете получаването на непоискани рекламни съобщения.