Отново участваме с лекция на e-Commerce Workshop

eCommerce Conference BulgariaНа 26 ноември тази година ще се състои E-COMMERCE WORKSHOP - конференция за специалистите и предприемачите, работещи в сферата на електронната търговия. Събитието ще съсредоточи вниманието на аудиторията върху “бек-офис“ операциите на онлайн магазините – логистиката, обслужването на клиентите и платежните системи.

Зад фасадата на красивия и функционален уебсайт и уеб каталог с продукти, е нужно да стои една добре работеща организационна структура. Ще бъдат засегнати теми, известни със своето чуждестранно звучене като фулфилмънт, аутсорсинг, дропшипинг, кол-центрове, но широко разпространени и познати в бранша. Ще бъде предоставена ценна информация за добрите български и международни е-комерс практики в дейностите, които се случват веднага, след като клиентът натисне бутона "Поръчвам".

Участниците на предстоящата конференция ще обсъдят проблемите на операциите в сектора на електронната търговия и ще се опитат да намерят актуални и ефективни решения. Конференцията ще е и място за неформална среща между участниците на този пазар.

Лектори ще бъдат български и международни висококвалифицирани специалисти в сферата на фулфилмънт, обслужване на клиенти и платежни системи, както и успешни предприемачи с голям практически опит, който те ще споделят с участниците.

Конференцията за електронна търговия E-COMMERCE WORKSHOP ще се проведе на 26.11.2016 година в София, в Бизнес хотел Анел. Спонсори на събитието са новатe за България платформа за фулфилмънт ReWorker и платежната система Paysera, както и хостинг компанията Coolice Host и аутсорсинг фирмата Customer Care Bulgaria.

Повече информация - на сайта на събитието:  www.ecommerceworkshop.eu

Можете да се възползвате от намаленията за ранно записване от 70 лева на участник.

Програмата на събитието и допълнителна информация вижте тук: http://ecommerceworkshop.eu/back-office-operations-management-in-online-...

Нашата презентация: